Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Oktay Çevik, golsüz berabere kaldıkları Pendikspor karşılaşmasıyla ilgili, "Takımımın ortaya koyduğu oyun, benim için tam bir hayal kırıklığı oldu" dedi.
Oktay Çevik, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sahaya kendisinin görevde bulunmadığı Nazilli Belediyespor maçındaki kadroyla çıktıklarını belirtti.
Kadroya Sinan Yitmez'i de eklediğini dile getiren Çevik, şunları söyledi:
"Ancak takımımın çok kötü oyunu beni çok şaşırttı. Takımımın ortaya koyduğu oyun, benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu nedenle bir puana seviniyorum. Rakibimize çok top yapma fırsatını verdik. Çok önemli eksiklerimiz var. Her şeyin farkındayım. Bu eksikleri gidermek için elimden gelen çabayı harcayacağım. Önümüzdeki hafta Faturovizyon Kahramanmaraşspor maçından başlayarak, kendi takımımı sahaya süreceğim."
Muhabir: Ahmet Pesen/ Büşra Nur Özcan
Yayıncı: Hüseyin Doğru - BALIKESİR
Son Dakika › Yerel › Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.