Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, bazı sosyal paylaşım sitelerinde adına açılan hesaplarla ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

06.02.2013 11:51

Gaziantep spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, bazı sosyal paylaşım sitelerinde adına açılan hesaplarla ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Kızıl, Twitter ve Facebook paylaşım sitelerinde bir süredir ismi ve resmi kullanılarak sayfa ve sayfalar açıldığını, bu sayfalarda kendisine ait olmayan söz ve düşüncelere yer verildiğini, bazı değerlendirmelerde bulunulduğunu öğrendiğini belirtti.

Gerek şimdi gerekse de bundan sonra Twitter ve Facebook paylaşım sitelerinde adına açılan bu sayfalarla hiçbir ilgisinin bulunmadığını ve bulunmayacağını ifade eden Kızıl, spekülasyon amacı taşıdığını belirttiği bu tarz girişimleri şiddetle kınadığını kaydetti.

Kızıl, Gaziantepspor camiası ve spor kamuoyundan, bu tip yanıltıcı haberlere itibar etmemesini istedi.

-Twitter hesabından yapılan açıklamalar basına yansıdı-

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da "@_27kizil" adıyla açılan hesapta, teknik direktör Hikmet Karaman'la yolların ayıran Gaziantepspor'un başına kimin geçeceğine yönelik düşünceler açıklandı.

Aralarında geçmişte Gaziantepspor'u çalıştıran ve son olarak teknik direktörlük yaptığı Mersin İdmanyurdu'ndan ayrılan Nurullah Sağlam'ın da adı geçen tweetler, kulüp başkanı Kızıl'a ait olduğu belirtilerek basına yansıdı.

Muhabir: Veli Gürgah

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement