Garnizon ve Jandarma Komutanına Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Garnizon ve Jandarma Komutanına Veda Yemeği

Garnizon ve Jandarma Komutanına Veda Yemeği

Genelkurmay Merkez Daire Başkanlığı görevine atanan Siirt 3.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ile Güvercinlik Eğitim ve Spor Tesisleri Komutanlığı'na atanan İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli için veda yemeği düzenlendi.

16.08.2013 15:21

Genelkurmay Merkez Daire Başkanlığı görevine atanan Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ile Güvercinlik Eğitim ve Spor Tesisleri Komutanlığı'na atanan İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli için veda yemeği düzenlendi.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Ahmet Aydın, birlikte halk odaklı çalışmalar yaptığı komutanları tanımaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Devlet ve halk kucaklaşmasının güzel örneklerini, ilçe köy ve belde ve köy ziyaretinde hep birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Vali Aydın, "Halkımızla askeri erkan arasında çok güzel bir köprü oluştu. Vatandaşlarımızın hem üzüntülerini hem de sevinçlerini paylaştık. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin böyle çok değerli komutanını tanımaktan çok mutlu oldum. Tüm Siirtlilerin kapısı ve gönlü paşamıza her zaman açıktır. Komutanlarımıza yeni atandıkları görevinde üstün başarılar diliyorum. Ayrıca 3. Komando Tugay Komutanlığı'na yeni atanan komutanımız Halil Soysal'a da hoş geldiniz diyor, kendisine de başarılar diliyorum" dedi.

Tuğgeneral Eken de, birlikte çalıştığı Vali Aydın'dan her türlü desteği fazlasıyla gördüğünü belirterek, teşekkür etti.

Polisevinde düzenlenen veda yemeğine; Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ve eşi Sibel Eken, 3. Komando Tugay Komutanı olarak atanan Topçu Kurmay Albay Halil Soysal, İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli, Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve ilçe kaymakamları katıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Garnizon ve Jandarma Komutanına Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement