Gaün Diş Hekimliği Fakültesinde "Hekim Önlüğü Giyme Töreni" Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gaün Diş Hekimliği Fakültesinde "Hekim Önlüğü Giyme Töreni" Düzenlendi

Gaün Diş Hekimliği Fakültesinde "Hekim Önlüğü Giyme Töreni" Düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazanarak mesleğe ilk adımlarını atan 53 öğrenciye Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonunda beyaz önlükleri giydirildi.

04.12.2014 10:09

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazanarak mesleğe ilk adımlarını atan 53 öğrenciye Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonunda beyaz önlükleri giydirildi.

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesini tanıtan kısa filmi gösterisi sonrasında konuşan Dekan Prof. Dr. Metin Güngörmüş, geçen yıl 18 öğrenciyle ilk mezunlarını verdiklerini, bu yıl 29'u yabancı uyruklu olmak üzere 274 öğrenciyle eğitime devam ettiklerini ifade etti.

Öğrencilere seslenen Güngörmüş, "Vatanın ve milletin sizlerden bekledikleri, giydireceğimiz önlüklerinizi ömrünüzün sonuna kadar lekelenmeden taşımanız. Önemli olan vatana, millete özveride bulunarak hizmette bulunabilmektir" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür de, öğrencilerin uzun bir maratondan sonra Türkiye'nin güzide üniversitelerinden birisinde, tercih edilen bir bölümü kazandıklarını dile getirerek şunları kaydetti:

"Öyle bir bölümü kazandınız ki, yaptığınız işle hem elinizin emeğini hem de aynı zamanda sanatınızı konuşturacaksınız. Diğer branşlardan önemli bir farkınız sadece teorik bilgi vermiyor hocalarınız, aynı zamanda usta-çırak ilişkisiyle bir usta maharetiyle size el veriyor."

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Gür, Prof. Dr. Cahit Bağcı, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu, GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Güngörmüş, GAÜN akademik personeli tarafından öğrencilere beyaz önlükleri giydirildi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaün Diş Hekimliği Fakültesinde 'Hekim Önlüğü Giyme Töreni' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement