Gazeteci Taş'a Ödül - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Taş'a Ödül

Gazeteci Taş\'a Ödül

Ulusal ve yerel basında 35 yıldır görev yapan Hakkari Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taş, yazdığı “Bir Yudum Barış” adlı makalesiyle İzmir Simge Dergisi tarafından ödüle layık görüldü.

18.02.2015 13:29

Ulusal ve yerel basında 35 yıldır görev yapan Hakkari Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taş, yazdığı "Bir Yudum Barış" adlı makalesiyle İzmir Simge Dergisi tarafından ödüle layık görüldü.

Uluslararası Basın Yayın Birliği'nin yayın organı olan Simge Dergisi adına bir ödül töreni düzenlendi. Genel Başkan Şerafettin Şıvgın, dergi yazarlarına birer plaket verdi. İzmir Fuarı İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde tertiplenen gala ve ödül törenine İzmir Vali Yardımcısı, iş adamları, İzmir basınının seçkin isimleri, siyaset ve sanat camiasında birçok renkli isim katıldı.

Yoğun işlerinden dolayı ödül törenine gidemeyen Hakan Taş'ı Konya Selçuk Üniversitesi'nde okuyan kızı Gamze Taş temsil etti. Törende kısa bir konuşma yapan Gamze Taş, "Hava şartları ve işlerinin yoğunluğu yüzünden bu mutlu gecede babam Hakan Taş gelemediği için üzüntülerini ve hepinize selamlarını iletti. Babama bu ödülü layık gören Uluslararası Basın Yayın Birliği ailesine teşekkür ediyorum" dedi - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Taş'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement