Gaziantep Pmyo ve Suriyeliler Arasında Futbol Müsabakası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Pmyo ve Suriyeliler Arasında Futbol Müsabakası Düzenlendi

Gaziantep Pmyo ve Suriyeliler Arasında Futbol Müsabakası Düzenlendi

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Gaziantep Valiliği ile Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün koordinesinde Gaziantep PMYO ve Nizip Çadırkent’te kalan Suriyeliler arasında futbol turnuvası düzenlendi.

31.12.2013 16:45

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Gaziantep Valiliği ile Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün koordinesinde Gaziantep PMYO ve Nizip Çadırkent'te kalan Suriyeliler arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Gazikent Stadyumu'nda oynanan futbol turnuvasına; Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Nursal Çakıroğlu, Mustafa Canarslan, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sinan Atakan, Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, polis okulu müdürleri, komiserler ve öğrenciler katıldı.

Gaziantep PMYO ve Nizip Çadırkent'te kalan Suriyeli misafirler arasında düzenlenen futbol turnuvasıyla birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi amaçlanıyor.

Gaziantep PMYO'nun bütün turnuvalarda yer aldığını belirten Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, "Gaziantep İl Valiliğimiz ve Gaziantep İl Afet Müdürlüğü koordinesinde ilimizde misafir ettiğimiz Suriyeli gençlerimizi spor ile buluşturmak maksadıyla böyle güzel bir turnuva planladık. Bugün bir aradayız. Bizim okulumuz bütün turnuvalarda sürekli yer almaktadır. Öğrencilerimiz sürekli spor müsabakalarına hazır bir şekilde katılmaktadır. Bugünde güzel bir maç seyredeceğiz. Suriyeli kardeşlerimiz inşallah 2014 yılında barış ve kardeşlik içinde girerler. Spor, barış ve kardeşliktir güzel bir maç izleyeceğiz" dedi.

Turnuvanın Suriyeli misafirleri savaş psikolojisinden uzaklaştırmaya yönelik olduğunu dile getiren Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sinan Atakan, "Biz Gaziantep Valiliği ve Afet Müdürlüğü olarak yaklaşık 1 ay önce futbol turnuvası düzenledik. Turnuvada Nizip Çadır kenti birinci olmuştu. Bugünde Gaziantep PMYO ve Nizip'te kalan Suriyeli misafirler arasında futbol turnuvası düzenledik" diye konuştu.

Düzenlenen futbol turnuvası Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu'nun, Suriyeli Misafirleri 3-1 mağlup etmesi ile sonuçlandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Pmyo ve Suriyeliler Arasında Futbol Müsabakası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement