Gaziantep'te AK Parti'nin 12. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te AK Parti'nin 12. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Gaziantep\'te AK Parti\'nin 12. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

AK Parti'nin 12.kuruluş yıldönümü dolayısıyla Gaziantep İl Başkanlığı'nda, kutlama töreni düzenlendi.

14.08.2013 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin 12. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Gaziantep İl Başkanlığı'nda, kutlama töreni düzenlendi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen kutlama törenine; AK Parti milletvekilleri Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti'nin kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmalarına başlayan Ahmet Uzer, "12 yıl önce Sayın Başbakanımız 'hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek yola çıktığında yeni ve sıfır kilometre bir partiydik. Allah'a şükürler olsun ki bugün 11 yılı iktidarlıkla geçen 12 yaşında bir partiyiz. Bu süre zarfında gerçekten yıpranmış olan siyasi otoriteyi yine inanılır, güvenilir bir otorite haline getirdik. Yine milli egemenlik üzerindeki her türlü vesayetin kalkması için kurulduğumuz günden bugüne mücadelemizi verdik ve Allah'a şükürler olsun ki bugün millet iradesinin üzerinde hiçbir vesayet yoktur. Bugün hem sevinci hem de hüznü bir arada yaşıyoruz. Halkın bağrından çıkan, 12 yıldan beri ve 11 yıldan beri iktidarda olmak üzere bu milletin hizmetinde olan bir partinin kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bu bizim için kıvanç verici, sevinçli bir gündür. Türkiye adına, Türkiye demokrasisi adına gerçekten bugün mutlu bir gündür. Tabii bugün Mısır'da yaşanan elim hadiseler de bizler için çok üzüntü verici, çok elem verici, orada özellikle seçim ile iş başına geçmiş bir devlet başkanına yönelik darbe yapılması ve bu darbeyle de beraber masum insanların üzerine ateş açılması, bizleri derinden yaralamıştır. Ben Mısır'da ve Suriye'de yaşanan savaşların bir an önce bitmesini temenni ediyorum. Orada hayatlarını kaybeden kardeşlerimize de başsağlığı diliyorum. İnşallah oradaki iç karışıklık bir an önce sona erer. Yeniden tüm partililerimizin 12. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum" dedi.

"Bu yıl 12'nci yılını kutladığımız partimizin 12'nci yılını kutladığı bu önemli günde siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey ise, "AK Parti sadece Türk demokrasisi için değil, dünya siyasi hayatı ve dünya siyaseti içinde bir emsal temsil etmiştir. Bu bir başarıdır, bu önemli bir olaydır. Ezilen halkların temsilcisi olarak dünya siyasi hayatında iz bırakacak bir partidir. El ele vereceğiz asla geri adım atmayacağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Partimizin 12'nci yılında AK Parti'nin Türk demokrasisi ve Türk siyaseti için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak hepinizi selamlıyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan milletvekilleri Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, partililerle birlikte yaş günü pastasını kesti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te AK Parti'nin 12. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement