Gaziantep'te Ürün İhtisas Borsacılığı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Ürün İhtisas Borsacılığı Çalışmaları

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Tiryakioğlu: "Ürün ihtisas borsacılığı hakkında yapılan çalışmalarda sona gelindi"

12.11.2013 10:49

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep'te ürün ihtisas borsacılığı hakkında yapılan çalışmalarda sona gelindiğini bildirdi.

GTB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 5174 sayılı kanun gereği her 6 ayda bir gerçekleştirilen müşterek meslek komitesi toplantısı, Başkan Tiryakioğlu başkanlığında borsa konferans salonunda yapıldı. Toplantıda, komite üyeleri sektörlerinin sorunlarını aktararak çözüm önerilerini tartıştı.

Tiryakioğlu, toplantıda, yaptığı konuşmada, borsanın geleceği için çalıştıklarını kaydetti.

Tiryakioğlu, şunları bildirdi:

"Ürün ihtisas borsacılığı hakkında yapılan çalışmalarda sona gelindi. Antepfıstığı Organize İhtisas Bölgesi çalışmaları hızla ilerliyor. Borsa yönetimi olarak üyelerinin her türlü görüş ve önerilerine açığız." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Ürün İhtisas Borsacılığı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement