Gaziemir'e İki Tenis Kortu - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'e İki Tenis Kortu

Gaziemir\'e İki Tenis Kortu

Gaziemir Belediyesi ile AYS Tenis Akademisi arasında düzenlenen protokolle, ilçeye 2 tenis kortu kazandırıldı.

03.07.2012 15:35

Gaziemir Belediyesi ile AYS Tenis Akademisi arasında düzenlenen protokolle, ilçeye 2 tenis kortu kazandırıldı. Başlangıç vuruşunu yapan Başkan Şenol, Gaziemir'de spora olan ilginin giderek arttığını belirterek, spora destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Gaziemir'de atıl durumda bulunan iki tenis kortu, belediye ve AYS Tenis Akademisi işbirliği ile yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.

75 bin TL'lik yatırımla yenilenen tenis kortlarının açılışına Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, AYS Tenis Akademisi Sorumlusu Ali Sütçü, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Pınar, CHP ve AKP'li Belediye Meclis Üyeleri ile Gaziemirliler katıldı. Gaziemir'de spor imkanlarını artırmak için çalıştıklarını anlatan Başkan Şenol, "Vatandaşlarımız sporun her türüne büyük ilgi gösteriyor. Tesisleri çoğaltarak bu taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Tenis de son zamanlarda revaçta. Yüksek standarttaki bu iki tenis kortu Gaziemir'e kazandırıldı. Umut ediyorum ki, burada Milli Takım'a yükselecek tenisçiler ve şampiyonlar yetişecek" diye konuştu. AYS Tenis Akademisi Sorumlusu Ali Sütçü de, Gaziemir Belediyesi'nin desteğine teşekkür ederek, tenis severlere kaliteli hizmet vereceklerini ifade etti. Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Pınar da Gaziemir'de belediye ile işbirliği halinde uluslararası düzeyde bir turnuva gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Tesiste, çocuklar ve yetişkinler için yaz dönemi faaliyetleri, eğitimli ve uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'e İki Tenis Kortu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement