Gebze Artvinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Köşker'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gebze Artvinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Köşker'i Ziyaret Etti

Gebze Artvinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Köşker\'i Ziyaret Etti

Gebze Artvinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti.

06.02.2014 15:39

Gebze Artvinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i ziyaret etti. Kent meydanında Başkan Köşker'e konuk olan Dernek Başkanı Osman Alkan ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz günlerde faaliyetlerine başlayan Gebze Artvinliler Derneği'nin açılışına katılan ve destek veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkürlerini ileten Başkan Osman Alkan, "Gebze'de yaşayan Artvinliler olarak bir çatı altında toplanarak derneğimizi kurduk. Bizlere desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Adnan Köşker'e teşekküre geldik. Bu kentte yaşayan Artvinliler olarak diyoruz ki, amacımız Gebze, ortak paydamız Gebze. Gebze'mizin gelişmesinde emek sarf eden, proje üreten başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hemşehri ve kültür derneklerini önemsediklerini, desteklediklerini hatırlattı. Köşker, "Dernek çalışmalarınızda başarılar dilerim. Kentimize hayırlı olsun. Birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun inşallah" dedi. Ziyaret, plaket takdimi ve hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gebze Artvinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Köşker'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement