Gediz'de 306 Kişiye Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Belgesi - Son Dakika
Yerel

Gediz'de 306 Kişiye Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Belgesi

Gediz\'de 306 Kişiye Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Belgesi

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kurslarında başarı sağlayan 306 kursiyere belge verildi.

12.02.2014 11:14

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kurslarında başarı sağlayan 306 kursiyere belge verildi.

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, 13 Eylül 2013 - 9 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenledikleri 104 saatlik Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursuna 91 kişinin başvuru yaptığını, kursu başarı ile tamamlayan 73 kişiye belge verildiğini söyledi.

13.11.2013 - 24.01.2014 tarihleri arasında ikinci kez düzenledikleri 104 saatlik Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursuna ise 273 kişinin başvuru yaptığını, ancak 233 kursiyerin başarılı olduğunu belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, her iki kurstan toplam 306 kişiye Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği belgesi verildiğini ifade etti.

Müdür Canata, "Bilinen meslek dalları yanında, bazı yeni meslekler de zamanla önem kazanmaya başlıyor. Bu tür meslek dallarında kurslar düzenleyerek, yeni kazanç kapıları açılıyor. İstihdam ve üretime katkı sağladığımız için kurum adına çok mutlu oluyorum. Kurumun kural ve yönetmeliklerine göre çeşitli kurslar düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de 306 Kişiye Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement