Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri Tamamlandı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri Tamamlandı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) organ seçimleri tamamlandı.

31.05.2013 11:19

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) organ seçimleri tamamlandı. Eski Başkan Mesut Naci Cebecioğlu ikinci kez Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı oldu.

Yargı gözetiminde gerçekleştirilen seçimlerde; 7 meslek grubundan 5 asil, 5 yedek olmak üzere toplam 35 kişi meslek komiteleri asil ve yedek üyeliklerine getirildi. Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu seçimlerinde, eski Başkan Mesut Naci Cebecioğlu tekrar Yönetim Kurulu Başkanı olurken, Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; İshak Pekbilgin, Necati Öztürk, Mehmet Uyanıker ve Ömer Kıcıroğlu seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine; Mehmet Yılmaz, İsmail Baş, Sedat Şahinkaya ve Mehmet Ali Cantürk, Disiplin Kurulu asil üyeliklerine; Mehmet Gültekin, Gürsan Ertürk, Müfit Ersoy, İsmail Dalyanoğlu, Halil İbrahim Akkuş ve Mesut Aydemir, Disiplin Kurulu yedek üyeliklerine; Fevzi Yılmaz, Mehmet Doğru, Ali Akbaş, Mehmet Kamil Değirmenci, İrfan Altıngemi, Hüseyin Şengöz seçildi.

Yönetim kurulu görev taksiminde ise, başkan yardımcılıklarına İshak Pekbilgin ve Necati Öztürk, Muhasip Üyeliğe de Ömer Kıcıroğlu getirildiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement