Geleneksel 75. Kaldırım Yayla Şenlikleri 25-26 Ağustos'ta Yapılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Geleneksel 75. Kaldırım Yayla Şenlikleri 25-26 Ağustos'ta Yapılacak

24.07.2012 14:46

Çarşıbaşı Kaymakamlığı ve Çarşıbaşı Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen 75.Geleneksel Kaldırım Yayla Şenlikleri'nin 25-26 Ağustos'ta yapılacağı bildirildi.

Çarşıbaşı Kaymakamlığı ve Çarşıbaşı Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen 75. Geleneksel Kaldırım Yayla Şenlikleri'nin 25-26 Ağustos'ta yapılacağı bildirildi.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Geleneksel Kaldırım Yayla Şenlikleri'ni her yıl temmuz ayının son haftasında yaptıklarını belirtti.

Bu yıl Ramazan ayının Temmuz ve Ağustos aylarına denk gelmesi nedeniyle şenliği 25-26 Ağustos'ta yapma kararı aldıklarını ifade eden Yılmaz, " Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk hafta sonu bölge insanına keyifli ve huzurlu bir yayla şenliği yaşatmak istiyoruz. Ramazan Bayramı dolayısıyla bu yılki şenliklerin daha da kalabalık ve coşkulu geçeceğine inanıyorum. Bu nedenle daha titiz bir çalışma yaparak güzel bir organizasyonla, şenliğe katılanlara güzel hatıralar bırakmak istiyoruz" dedi.

Yılmaz, yayla şenliklerinin yanı sıra ilçe merkezinde de etkinlik yapmayı planladıklarını, bu programı önümüzdeki günlerde netleştireceklerini de sözlerine ekledi.

Muhabir: Aydın Gelleci

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Geleneksel 75. Kaldırım Yayla Şenlikleri 25-26 Ağustos'ta Yapılacak - Son Dakika


Advertisement