Gelibolu'da Yaz Kur'an Kursları Oldukça Heyecanlı - Son Dakika
Yerel

Gelibolu'da Yaz Kur'an Kursları Oldukça Heyecanlı

Gelibolu\'da Yaz Kur\'an Kursları Oldukça Heyecanlı

Gelibolu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 2015 yılı yaz Kur’an kursları oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir şekilde devam ediyor.

07.07.2015 13:44

Gelibolu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 2015 yılı yaz Kur'an kursları oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir şekilde devam ediyor.

İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler'den alınan bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2015 yılı için camilerde başlattığı yaz Kur'an kursları Gelibolu'da da yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Müftü Özler, 2015 yılı yaz Kur'an kurslarında Kur'an-ı Kerim ile dini bilgilerin öğretilmesinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerin de yer aldığı bu kurslardan her yaştan insanın faydalanması gerektiğini ve bunun oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

Özler, "Çocuklara çeşitli etkinlikler yaptırarak onlara cami, cemaat, bayrak, vatan ve millet sevgisi de aşılamayı hedeflediklerini, Ramazan ayının yoğunluğu ve yaz Kur'an Kurslarının devamlılığının da din görevlileri açısından oldukça yorucu olmasına rağmen, fedakarca çalışan din görevlilerine teşekkür edip, onların başarılarının devamını dileyerek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gelibolu'da Yaz Kur'an Kursları Oldukça Heyecanlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement