Gemerek İlçesi ve Çevresi Sydd, Sp'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gemerek İlçesi ve Çevresi Sydd, Sp'yi Ziyaret Etti

Gemerek İlçesi ve Çevresi Sydd, Sp\'yi Ziyaret Etti

Gemerek İlçesi ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

23.02.2014 13:08

Gemerek İlçesi ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gemerek İlçesi ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sakin Akkoyun, Kayseri'de yaklaşık 30 bin Gemerekli'nin yaşadığını söyledi. Akkoyun, 2013 yılında kurulan bir dernek olduklarının altını çizerek, "Kayseri'de yaklaşık 30 bin Gemerekli bulunuyorsa artık bunun bir etkisi olması lazım. Artık biz de bası sonuçları etkilemek istiyoruz" diye konuştu.

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ise, seçim ziyaretlerinin aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, "Yaptığımız görüşmelerde toplumun her kesiminin Milli Görüşü özlediğini fark ediyoruz. Esnaflar ve çiftçiler en çok Refah Partisi'nin iktidar olduğu dönemde rahata kavuştuklarını söylüyor" diye konuştu.

30 Mart yerel seçimlerinin iktidar partisi tarafından genel seçim havasına dönüştürüldüğü eleştirilerini yapan Mahmut Arıkan, "Bu seçimlerde Recep Tayip Erdoğan seçilmeyecek. Belediye Başkan adayları seçilecek" ifadesinde bulundu. Arıkan, vatandaşların futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmamaları gerektiğinin altını çizerek, "Vatandaşlar belediye başkan adaylarının projelerine göre oy vermeli. Kayseri'de 16 siyasi parti seçimlere giriyor. Bu siyasi partilerin 15'i yapacakları projeleri anlatarak seçime girecekler. 15 siyasi partinin dışında kalan SP'nin adayları ise geçmişte yaptıklarını anlatarak seçime girecekler. Çünkü biz geçmişte vatandaşlarımız için çok güzel hizmetlerde bulunduk" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemerek İlçesi ve Çevresi Sydd, Sp'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement