Gemerek Kaymakamlığı, Aktif Gönüllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında hazırlanan "Yeşeren Ümitler" isimli proje SODES kapsamında desteklenen projeler arasında yer aldı.
Sivas'ta bu sene uygulanmaya başlanan Sosyal Destek Programı kapsamında 31 proje kabul edildi. Projenin toplam bütçesinin 108 bin150 TL olduğu belirtilirken, projeye Gemerek Kaymakamlığı'nın 20 bin TL eş finansman imkanı sağladığı öğrenildi.
Proje hakkında bilgiler veren Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey yaptığı açıklamada: " Toplumun öncelikli kesimlerinden olan çocuklarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi, maddi imkanlardan yoksun tek ebeveynli çocuklarımıza destek sağlanması ve çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu akademik, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin geliştirilmesi ve özellikle de bu faaliyetlere erişimde zorluk çeken çocukların bu tür faaliyetlerden yararlandırılması çok önemlidir" dedi. - SİVAS
Son Dakika › Yerel › Gemerekli Öğrencilerin Ümitleri Sodes ile Yeşerecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?