Genç Yazar Alya Öztanyel Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Genç Yazar Alya Öztanyel Okurlarıyla Buluşuyor

Genç Yazar Alya Öztanyel Okurlarıyla Buluşuyor

Henüz lise öğrencisiyken yazdığı “Karanlık Lise” ve “Karanlık Lise 2” kitaplarıyla özellikle gençler arasında fenomen haline gelen Alya Öztanyel, Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde 29 Ekim’de düzenlenecek imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluşacak.

21.10.2016 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Henüz lise öğrencisiyken yazdığı "Karanlık Lise" ve "Karanlık Lise 2" kitaplarıyla özellikle gençler arasında fenomen haline gelen Alya Öztanyel, Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde 29 Ekim'de düzenlenecek imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluşacak.

Ev sahipliği yaptığı kültür-sanat etkinlikleri ile önemli bir sorumluluğu yerine getiren Optimum AVM, 29 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'da, genç roman yazarı Alya Öztanyel'i ağırlayacak. Hayal dünyası ile lise çağlarındaki gençlerin duygularına hitap etmeyi başaran genç yazar, D&R mağazasında gerçekleştirilecek etkinlikte, kitaplarını okurları için imzalayacak, onlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirecek.

Okuyucu ile yazarı bir araya getiren ücretsiz paylaşım platformu Wattpad'de yazdığı hikaye ile yayınevlerinin dikkatini çeken ve aldığı pek çok tekliften sonra yazılarını "Karanlık Lise" adı altında kitap haline getiren Alya Öztanyel, kısa sürede büyük bir okur kitlesine ulaştı. Wattpad'de 52 bin takipçisi olan genç yazar, inovatif genç kuşağın başarılı örneklerinden biri. Romanında aşk, arkadaşlık, aile ve okul konularını ele alarak gençlere hitap eden Alya Öztanyel, son olarak "Karanlık Lise 2" kitabını okurlarının beğenisine sundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Yazar Alya Öztanyel Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement