Antalya Büyükşehir Belediyesince iş dünyasına atılmaya hazırlanan gençlere yönelik başlatılan gençlik akademisinin 23 Şubat tarihinde başlayacağı bildirildi.
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ilki geçen yıl yapılan akademi, Cam Piramit Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Pega Danışmanlık ve Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilecek akademiye katılmak isteyenlerin
"www.antalya.com.tr" adresinden başvuruda bulunabilecek.
Üniversitelerin 3 ya da 4. sınıflarında eğitim gören, yeni mezun olup iş arama aşamasındaki gençlere yönelik projeyle, NLP ile kişisel farkındalık, CV teknikleri konularında uzman kişiler tarafından eğitimler verileceği kaydedildi.
Projeyle gençlerin, iş ve sosyal hayatta kendilerini daha iyi kabul ettirebilecekleri donanıma sahip olmaları hedefleniyor.
Muhabir: Süleyman Elçin
Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Gençlik Akademisi Cam Piramit'te Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.