Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan Sigara Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan Sigara Uyarısı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç\'tan Sigara Uyarısı

Mersin'de esnafı ziyaret eden Kılıç, sigara içen engelli vatandaşla iki kişiye "sigara içmeyin" uyarısında bulundu.

26.02.2014 17:07

Mersin'de esnafı ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sigara içen engelli vatandaşla iki kişiye "sigara içmeyin" uyarısında bulundu.

Partisinin düzenlediği etkinliklere katılmak için kente gelen Kılıç, merkez Yenişehir ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda partililerle, 26 Şubat 1954'te dünyaya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

"Sen uzun yaşa uzun adam", "İyi ki doğdun RTE", "Adam izindeyiz" yazılı dövizlerle Başbakan Erdoğan'a destek veren partililer, daha sonra Bakan Kılıç ile merkez Akdeniz ilçesindeki esnafı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Kılıç, partisine destek isteyip Türkiye'ye yapılan hizmetleri anlattı.

Yolda gördüğü engelli 43 yaşındaki Müslüm Arslan'ın aracının yenilenmesi talimatı veren Kılıç, vatandaşın cebinde sigarayı görünce, "Onu bırakman lazım" dedi.

Duvar kenarında sigara içen 15 yaşındaki iki kişiye de "Yazık, günah. Kim satıyor bunu size, kimden alıyorsunuz? Bırakın bunu, gençsiniz" uyarısında bulundu.

Kılıç, AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever ve bazı partililere de gençlerle ilgilenmeleri talimatı verdi.

Öte yandan, ziyareti sırasında kendisine tepki gösteren bir kadınla sohbet eden Kılıç, daha sonra gezisine devam etti. Kılıç'ın tekrar önüne geçerek tepki gösteren ve kimliği belirlenemeyen kadın, polis tarafından gözaltına alındı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan Sigara Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement