Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Genel Seçimlere Doğru

29.05.2015 14:56

Batman'da 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Seçiminde il genelinde sandık başkanlıklarında 6 bin 50 kişinin görev yapacağı bildirildi.

Batman'da 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Seçiminde il genelinde sandık başkanlıklarında 6 bin 50 kişinin görev yapacağı bildirildi.

İl Seçim Müdürü Şirin Kuhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimler için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Oy pusulaları ve sayım sonrası torbaların sağlıklı bir şekilde seçim kuruluna ulaşılması noktasında üst düzeyde güvenlik önlemlerinin alındığını kaydeden Kurhan, "Sandık başkanlıklarında  6 bin 50 kişi görevlendirildi. Her sandık için oy pusulaları hazırlanarak torbalara konuldu. 3 Haziran günü torbalar sandık başkanlarına teslim edilecek. Seçim için tüm hazırlıklar tamamlandı" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika


Advertisement