Gerede'de Yaşlılar Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Gerede'de Yaşlılar Unutulmadı

Gerede\'de Yaşlılar Unutulmadı

Bolu'nun Gerede ilçesinde 18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Esentepe Huzurevi ziyaret edildi.

24.03.2012 18:12

Bolu'nun Gerede ilçesinde 18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Esentepe Huzurevi ziyaret edildi.

Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Ömer Baygın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, Belediye meclis üyesi Mehtap Burku, ve beraberindeki heyet Esentepe Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler.

Huzurevindeki yaşlılara hediye paketi takdim eden Belediye Başkanı Ömer Baygın yaşlılarla tek tek sohbet ederek onlara sahip çıkılması gerektiğini, onların sevgiye ve şefkate ihtiyacı olduklarını belirtti.

Huzurevi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin okudukları şiir ve kompozisyonlar salondaki tüm ziyaretçilere ve yaşlılarımıza duygulu anlar yaşattı.

Bu tür ziyaretlerle Huzurevindeki büyüklere moral vermek istediklerini belirten Başkan Baygın, "Yetişkinler ve gelecek nesillerin teminatı olan küçüklerin sadece böyle anlamlı günlerde değil, fırsat bulunduğu her an yaşlıları ziyaret etmesi gerekir onlarla vakit geçirmek, az da olsa sohbetlerine katılmak, hem bizleri huzurlandırır hem de onları mutlu eder. Unutulmamalıdır ki her insan eninde sonunda yaşlanacaktır"

dedi.

Huzurevi sakinlerine bir eksiklerinin olup olmadığını da soran heyet, yaklaşık 1,5 saat süren ziyaretin ardından huzurevinden ayrıldılar. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gerede'de Yaşlılar Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement