Gergedan" Ankara İzleyicisi ile Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Gergedan" Ankara İzleyicisi ile Buluşacak

Gergedan" Ankara İzleyicisi ile Buluşacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları “Gergedan” adlı yeni sezon oyunu ile Ankara Devlet Tiyatrosu Küçük Tiyatro Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak.

15.03.2015 13:19

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları "Gergedan" adlı yeni sezon oyunu ile Ankara Devlet Tiyatrosu Küçük Tiyatro Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak.

Ankara Devlet Tiyatrosu Küçük Tiyatro Sahnesi'nde gerçekleşecek olan oyunda, Şehir Tiyatroları, 17-18-19-20 Mart günleri saat 20: 00'de, 21 Mart Cumartesi ise saat 15: 00 ve 20: 00'de olmak üzere toplam 6 temsil gerçekleştirecek. Eugene Ionesco'nun yazdığı Dünya Klasikleri arasında sayılan 'Gergedan' adlı oyunun yönetmenliğini ise Barış Erdenk üstlenecek. Oyun, bireysel özgünlüğü ve özgürlüğü olmayan, kalıpların arkasına sığınarak var oluşuna bir anlam yüklemeye çalışan modern insanın çaresizliğini ele alıyor.

Öte yandan Ankaralı sanatseverlere farklı bir tiyatro keyfi yaşatılması planlanan oyunda Şehir Tiyatrosu sanatçıları, Mert Kırlak, Hakkı Kuş, Özlem Boyacı, Mete Ayhan, Mustafa Kılıkçı, Yalçın Özen, Emel Alnady, Ayhan Bekdemir, Gülşah Eraraç, Berkay Gökçek, Gamze Kılıkçı, Orçun Tiryaki, Mert Tiryaki, Didem Seçil Üner ve Sanem Yeles rol alacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gergedan' Ankara İzleyicisi ile Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement