Ghsim'den Yerli ve Yabancı Konuklara Cağ Kebap Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Ghsim'den Yerli ve Yabancı Konuklara Cağ Kebap Ziyafeti

Ghsim\'den Yerli ve Yabancı Konuklara Cağ Kebap Ziyafeti

Erzurum’da yapılan 12’inci Uluslararası Palandöken Karate Kupası Turnuvası’na katılan yerli ve yabancı konuklara Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cağ Kebap ziyafeti çekti.

14.08.2015 10:47

Erzurum'da yapılan 12'inci Uluslararası Palandöken Karate Kupası Turnuvası'na katılan yerli ve yabancı konuklara Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cağ Kebap ziyafeti çekti.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Turnuvasına katılan yerli ve yabancı konukları şehirden mutlu bir şekilde uğurlamanın gururunu yaşadı. Erzurum GHSİM, 3 Binlik Buz Arena'da yapılan ve 4 gün süren 12'inci Uluslararası Palandöken Karate Kupası Turnuvası'na katılan yerli ve bayancı sporcular ile misafirlere cağ kebap ziyafeti çekerek, kadayıf dolması ikram etti. 100'üncü Yıl Parkı'nda düzenlenen ve oldukça neşeli bir ortamda geçen yemekte keyifli anlar yaşandı. Erzurum'a gelen yerli ve yabancı konuklara tarihi Erzurum evleri de gezdirildi. Cağ kebap ziyafeti çekilen ve kadayıf dolması ikram edilen konuklar Erzurum'dan mutlu bir şekilde ayrılırken, şimdiden gelecek seneyi iple çekmeye başladı.

ERZURUM SPOR VE KÜLTÜR KENTİ

Erzurum'un bir çok medeniyete öncülük etmiş bir kent olduğuna işaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yemeğe katılan tüm davetlilere teşekkür etti. 41 ülkeden 700'ü aşkın yabancı sporcu olmak üzere 2 bin 500 karatecinin Erzurum'da madalya mücadelesi verdiğine işaret eden Taşkesenligil, Erzurum'un spor ve kültür kenti olduğunu söyledi. Taşkesenligil, Erzurum tarihi İpek Yolu Kavşağı'nda önemli bir kenttir. Bu kent bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, kutsal bir şehirdir. Erzurum, 2011 Üniversiade'da ev sahipliği yapan bir kent olarak adının spor şehri olmasını sağlamıştır. Son yıllarda da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi olma yolunda çok büyük adımlar atmış bir ildir. Erzurum tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra bir spor ve kamp kenti de olmayı başarmıştır. İnanıyorum ki, buraya gelen yerli ve yabancı konuklar Erzurum'dan çok tatlı duygu ve düşüncelerle ayrıldılar. Çünkü turnuva boyunca Erzurum olarak yerli ve yabancı misafirlerimize en güzel şekilde ev sahipliği yaptık" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ghsim'den Yerli ve Yabancı Konuklara Cağ Kebap Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement