Giresun'da Dolmuş Ücretlerine Yeni Uygulama Getiriliyor - Son Dakika
Yerel

Giresun'da Dolmuş Ücretlerine Yeni Uygulama Getiriliyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun'da dolmuş ücretlerine yönelik yeni düzenlemenin getirilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

08.10.2014 16:45

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun'da dolmuş ücretlerine yönelik yeni düzenlemenin getirilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

Aksu, Belediye Meclisinin Ekim ayı ikinci toplantısında yaptığı konuşmada, vatandaşlardan 1,90 kuruş olan dolmuş ücretlerinin indirilmesine yönelik yoğun şikayet aldıklarını belirtti.

Giresun'da dolmuşlarda indi - bindi uygulamasının olmadığını, bu nedenle kısa mesafe yolculuklarda mevcut ücretin vatandaşa ağır geldiğini kaydeden Aksu, "Vatandaşlardan gelen talepler üzerine dolmuş ücretlerine yönelik yeni bir düzenlemeye gideceğiz. İndi - bindi uygulamasını getireceğiz. Mesafeye göre ücret uygulaması hayata geçirilecek. Bir aylık bir süre içerisinde çalışmayı tamamlayıp meclisimizin gündemine getireceğiz" dedi.

Aksu, kentin artan nüfusundan dolayı yeni dolmuş ihtiyaçlarının doğduğuna işaret ederek, "Halkımızdan ilave dolmuşlar için yoğun talep alıyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın isteklerini dikkate alarak mevcut hatlarımıza katmak için 10 yeni dolmuşu belediye olarak ihaleye çıkaracağız. Böylelikle halkımızın mağduriyetleri önlenecek" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun'da Dolmuş Ücretlerine Yeni Uygulama Getiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement