Giresun'da Huzurevi İnşatının Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Giresun'da Huzurevi İnşatının Temeli Törenle Atıldı

07.07.2013 12:09

Giresun'da, yapımı planlanan 80 Yataklı Yaşlılar ve Huzurevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Giresun'da, yapımı planlanan 80 Yataklı Yaşlılar ve Huzurevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Erikliman mahallesinde yapılacak olan huzurevinin temel atma töreninde konuşan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ramazan öncesi hayırlı bir işin daha temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şahin, Türkiye'de huzurevi bulunmayan 6 ilden birinin de Giresun olduğunu kaydederek,"Biz görevimizi yaparak Giresun'a huzurevi kazandırıyoruz. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Yaşlılara önem verilmesi gerektiğini aktaran Şahin,"Nice insanların hayatı belki de burada tamamlanacak. İhtiyacı olan yaşlılarımız ve kimsesizlerimiz hayatlarının son dönemlerini sağlıklı ve güvenli olarak burada geçirecekler. Bir millet  yaşlılarına değer veriyorsa, yaşlıların duası o devleti belalardan kurtarır" diye konuştu.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi de yaptığı konuşmada, Giresun'un uzun yıllar ihtiyaç hissettiği huzurevinin temelinin atılmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

Törende konuşmaların ardından huzurevi inşaatının temeli atıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun'da Huzurevi İnşatının Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika


Advertisement