Giresun Kızılay Şubesi Yaşlı ve Engellileri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Giresun Kızılay Şubesi Yaşlı ve Engellileri Unutmadı

Giresun Kızılay Şubesi Yaşlı ve Engellileri Unutmadı

Giresun Kızılay Şubesi, 'Bir Yudum Mutluluk İçin, Bir El de Sen Tut' projesi kapsamında yaşlılara ve engellilere yönelik etkinlik gerçekleştirdi.

06.09.2013 10:00  Güncelleme: 10:40

Giresun Kızılay Şubesi, Giresun Valiliği Özel Giresun Özürlü Bakım Merkezi'nde 'Bir Yudum Mutluluk İçin, Bir El de Sen Tut' projesi kapsamında yaşlılara ve engellilere yönelik etkinlik gerçekleştirdi.

Özel Giresun Özürlü Bakım Merkezi'nde gerçekleştirile etkinlikte yaşılar ve özürlüler için eğlence tertip edildi. Yaklaşık 60 yaşlı ve özürlünün bulunduğu merkezde ilk kez düzenlenen eğlence de hastalar için pasta kesildi.

Etkinlikte konuşan Kızılay Giresun Şube Başkanı Mürvet Şensoy, "Kızılay olarak her konuda insanlarımıza yardımcı olarak projeler hazırlıyoruz. 'Bir yudum mutluluk için, bir el de sen tut' projesi kapsamında yaşlılara ve engellilere yönelik bugün ki etkinliği gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında merkezde bulunan hastalarımıza çeşitli hediyeler vererek onlara bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Kızılay Giresun Şubesi olarak etkinliklerimize ve projelerimize devam edeceğiz" dedi.

Etkinliğe katılan Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik ise, "Kızılay şubemiz çok güzel bir etkinliğe imza atmış. Kendilerini kutluyorum. Burada bulunan yaşlı ve engellilerimiz için güzel bir etkinlik oldu. Hepimiz bir gün yaşlanacağız bugün gördüğümüz yaşlılar gibi ilerde bizde onlar gibi olacağız. Onlara bir gün bizim de yaşlanacağımızı düşünerek bakmamız lazım. Tüm herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum "diye konuştu.

Konuşmaların ardından, pasta kesilerek çeşitli ikramlar da bulunulduktan sonra yaşlı ve engelli hastalara hediyeler dağıtıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Kızılay Şubesi Yaşlı ve Engellileri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement