Sivas'ta giyim mağazasının pijama standında uyuyan kedi esnafların maskotu oldu - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta giyim mağazasının pijama standında uyuyan kedi esnafların maskotu oldu

Sivas'ta giyim mağazasının pijama standında uyuyan kedi esnafların maskotu oldu Sivas'ta sürekli bir giyim mağazasının pijama standında uyuyan kedi esnafların maskotu oldu.

20.11.2022 11:08  Güncelleme: 12:05

Sivas'ta giyim mağazasının pijama standında uyuyan kedi esnafların maskotu oldu

SİVAS - Sivas'ta sürekli bir giyim mağazasının pijama standında uyuyan kedi esnafların maskotu oldu.

Havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanları barınmak için kendilerine sıcak yuva ararken, uyumak için kendisine pijama tezgahını seçen sokak kedisi esnafın maskotu oldu. Sıcacık pijamaların üzerinde uyuyan kediyi gören müşteriler işi bu durumu şaşkınlıkla karşılıyor. İş yeri sahibi Ahmet Turan Arslan, pijamaların arasında yatan kendinin müşterilerin dikkatini çektiğini belirtip, kedinin pijama satışlarını arttırdığını da söyledi.

"Ürünlerimiz kediden garantilidir"

Aslan yaptığı açıklamada pijamaların kediden garantili olduğunu ifade ederek, "Kedi sadece burada yatmıyor iş yerimizin içinde dahi yatıyor. Sabah güneşi direk iş yerimizin üzerine doğduğu için kedide güneşin altında yatıyor. Özellikle kadın ve çocukların daha çok ilgisini çekiyor ve bize de bunun faydası oluyor. Pijama ve ürünlerimiz yumuşak ve rahat olduğu için kedi tarafından tercih ediliyor. Ürünlerimiz kediden dolayı garantilidir" dedi.

Sivas\'ta giyim mağazasının pijama standında uyuyan kedi esnafların maskotu oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas'ta giyim mağazasının pijama standında uyuyan kedi esnafların maskotu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement