Golf Federasyonu Başkan Adayı Serin Ardahan'da - Son Dakika
Yerel

Golf Federasyonu Başkan Adayı Serin Ardahan'da

Golf Federasyonu Başkan Adayı Serin Ardahan\'da

09 Kasım 2012'de yapılacak olan Türkiye Golf Federasyonu'nun (GOLF) olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayı olan Akif Serin, seçildikleri takdirde Golf sporunu tabana yayacaklarını söyledi.

03.11.2012 17:15

09 Kasım 2012'de yapılacak olan Türkiye Golf Federasyonu'nun (GOLF) olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayı olan Akif Serin, seçildikleri takdirde Golf sporunu tabana yayacaklarını söyledi.

Akif Serin, seçim çalışması için Ardahan'a geldi. Ardahan Öğretmenevi'nde üyelerle bir araya gelen Serin, seçildikleri takdirde ilk tesisin Ardahan'a yapılacağı sözünü vererek, "Bu benim Ardahan'a ikinci gelişim. 2001 yılından bu yana golfu yöneten bir yönetim var. Ardahan'a yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. İlk kez Ardahan'ın yönetimde temsil edilmesini istiyorum. Bir golf sahasının yapılması ve en az iki golf antrenörün yetiştirilmesi gerekir. Ardahan golf oynanabilecek bir bölge ve doğal bir golf sahasının yapılacağı bir bölge. En az 8 ay golf oynanacak bir bölge. Golfun ilk defa tabana yayılmasını istiyorum. 460 civarında golfçü vardır. Başarının alt yapı yatırımları ve eğitimden geçtiğine inanıyoruz. Doğu illerinde bu sahaların hayata geçirilmesi, 2020'de yapılacak olan Olimpiyatlardan önce en azında milli sporcularımızın bir kısmının bu illerimizden çıkmasını sağlamak. Bu da ancak bizimle mümkün. 11 yıldır yönetimde olan yönetimin bir yatırım yapmadığını görüyorum" şeklinde konuştu.

Mevcut Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, gazeteciye saldırmasını da değerlendiren serin, "Bu olay beni üzdüğü gibi bütün ülkeyi üzmüştür. Sporda kontrol lazım" dedi. Serin, 2020 Olimpiyatlarına aday olan bir ülke için bu olayın büyük bir sıkıntı olacağını da sözlerine ekledi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Golf Federasyonu Başkan Adayı Serin Ardahan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement