Gölpazarı 5. Jandarma Er Eğitim Taburu Kapandı - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı 5. Jandarma Er Eğitim Taburu Kapandı

2001 yılında Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde kurulan 5. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığı kapandı

25.06.2013 12:19

2001 yılında Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde kurulan 5. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığı kapandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Aralık 2001 yılında Gölpazarı 5. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığında ilk Tabur Komutanlığı görevini Jandarma Binbaşı Haydar Kaya aldı.

Son olarak Jandarma Yarbay Gökhan İnan'ın görev yaptığı taburda, 2001-2013 yılları arasındaki dönemde yaklaşık 45-50 bin acemi asker eğitim aldı.

Taburda görev yapan 90 subay, astsubay ve uzman jandarma personeli Bilecik ve illere tayinle gittikleri, haziran sonunda taburun tamamen kapanacağı öğrenildi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölpazarı 5. Jandarma Er Eğitim Taburu Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement