Gömeç'te İlköğretim Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Gömeç'te İlköğretim Haftası Kutlamaları

Gömeç\'te İlköğretim Haftası Kutlamaları

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Ahmet Tulun Himam İlkokulunda gerçekleştirilen İlköğretim Haftası törenlerinde büyük coşku yaşandı.

17.09.2013 15:15

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Ahmet Tulun Himam İlkokulunda gerçekleştirilen İlköğretim Haftası törenlerinde büyük coşku yaşandı.

Kaymakam Naif Yavuz, Garnizon Komutanı Özcan Akdemir ve Belediye Başkanı Naim Kocabıyık'ın da katıldığı törenlerde yapılan konuşmalarda haftanın önemi anlatılırken, minikler de folklor gösterileriyle törenlere renk kattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Yalçın, siyasi Parti Yetkilileri, daire amirleri ve ailelerle öğrencilerin katıldığı törenlerde büyük coşku yaşandı. Törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra Kaymakam Naif Yavuz, İlköğretim Haftası ile ilgili anlamlı bir konuşma yaptı. 4-A öğrencilerinden Gülernaz Ergüven de günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğretmenler adına konuşmayı da sınıf öğretmenlerinden Sevda Karabacak yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban'ın, lköğretim Haftası ile ilgili konuşmasını tamamladıktan sonra, 4-B öğrencilerinden Onur Sarı andımızı okuttu. "Okulumuz" adlı şiiri Yiğit Gazioğlu, "Burası Okul Ey Çocuk" adlı şiiri de Nazlım Akçay okudular. Şiirlerin okunmasından sonra Ahmet Tulun Himam İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibinin gösterileri izleyenleri coşturdu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç'te İlköğretim Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement