Gönül Elçileri Projesi - Son Dakika
Yerel

Gönül Elçileri Projesi

Gönül Elçileri Projesi

Artvin Valisi Kemal Cirit'in eşi Seval Kaya Cirit, Gönül Elçileri Projesi kapsamında Hopa ilçesini ziyaret etti.

24.04.2014 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Valisi Kemal Cirit'in eşi Seval Kaya Cirit, Gönül Elçileri Projesi kapsamında Hopa'da ziyaretlerde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile 81 il valisinin eşleri tarafından yürütülen Gönül Elçileri Projesi, Artvin'de Seval Kaya Cirit başkanlığında çeşitli etkinlerle devam ediyor.

Proje kapsamında Cirit, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip'in eşi Canan Kip, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik'in eşi Nadire Çelik ve Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Adıbelli'nin eşi Nurgül Adıbelli ile Hopa ilçesine geldi.

Cirit, Kaymakamlık'ta, proje kapsamında Hopa'daki faaliyetleri yürüten Kaymakam Mehmet Ali Öztürk'ün eşi Arzu Öztürk ile Gönül Elçileri Projesi Hopa Koordinatörü Neriman Kurt Özdemir'den bilgi aldı.

Ardından Cirit, Kaymakamlık tarafından Öğretmenevinde engelli aileleri ve çocuklarına yönelik düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katıldı. Burada engelli aileleri ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Cirit, ailelerle sohbet ederek horona eşlik etti.

Daha sonra beraberindekilerle Hopa Halk Eğitim Merkezine giden Cirit, devam eden kursları gezdi, kursiyerlerle sohbet etti. Kursiyerlerin yaptığı el işlerini inceleyen Cirit, usta öğreticilerden bilgi aldı. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gönül Elçileri Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement