Görele Belediye Başkanı Melikoğlu, Taşeron İşçilerile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu, Taşeron İşçilerile Bir Araya Geldi

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu, Taşeron İşçilerile Bir Araya Geldi

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Kamu Şirket İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Krulu üyeleriyle ve taşeron işçilerle bir araya geldi.

28.02.2014 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Kamu Şirket İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Krulu üyeleriyle ve taşeron işçilerle bir araya geldi.

Melikoğlu, ilçedeki bir restoranda gerçekleşen görüşmede yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı döneminde hiç bir işçiyi mağdur etmediklerini söyledi.

Korku imparatorluğu kurarak ve insanları korkutarak hiç bir zaman başarılı olunmayacağını belirten Melikoğlu, şöyle konuştu:

"Halk ve milli irade adına siyaset yapan herkes gibi biz de emekçi kardeşlerimizin yanındayız ve her zamanda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizler bu bilinçle kardeşlerimiz,   Giresun Kamu Şirket İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerimize taşeron işçilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Bu yerel süreç içerisinde demokrasimizin bir şölene dönüşmesinin gerektiğini, bu demokratik yarışta taşeron işçilerin partizanca kullanma noktasında gayre kar olanları buradan kınıyorum."

Konuşmanın ardından Dernek Başkanı Hamza Türkmen ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Melikoğlu'na plaket takdim ederek çiçek verdi. 28 Şubat 2014 18: 07 - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele Belediye Başkanı Melikoğlu, Taşeron İşçilerile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement