Görevden Alınan Başhekim İçin İmza Kampanyası - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Görevden Alınan Başhekim İçin İmza Kampanyası

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Görevden Alınan Başhekim İçin İmza Kampanyası
 Güncelleme: 

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Nuri Kaya'nın görevden alınmaması için hastanede imza kampanyası başalatıldı.

Batman Kadın Doğun ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Nuri Kaya’nın ani bir kararla görevden alınmasına tepki gösteren hastane personeli imza kampanyası başlattı.

Hastane bünyesinde görev yapan personelin yüzde 90’i imza kampanyasına katılarak Uzman Dr. Mehmet Nuri Kaya’nın yeniden göreve gelmesini istedi.

Başhekim Nuri Kaya ise alınan kararı saygı ile karşıladığını belirterek, “Bakanlığımızın takdiridir. Kamuda çalışan biri olarak 7,5 yıl içerisinde imkânlar ölçüsünde halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Bu hizmet süresince değerli çalışmalara ve projelere imza attık. Taktiri kamuoyuna bırakıp ve imza kampanyasını başlatan ve destek veren bütün mesai arkadaşlarıma duyarlılıklarından dolayı teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.  

Kaynak: Temsilci