Görme Engelli Judocular Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Görme Engelli Judocular Türkiye Şampiyonu Oldu

Görme Engelli Judocular Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkanlığı tarafından 5-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası’na katılan Adıyamanlı sporcular madalya ile döndü.

07.04.2014 16:11

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkanlığı tarafından 5-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara'da yapılan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'na katılan Adıyamanlı sporcular madalya ile döndü.

Görme engelli Judocu Yıldızlar Kategorisinde Onur Geçer 60 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Ümitler kategorisinde Umut Geçer 55 kiloda Türkiye ikincisi olurken, büyükler kategorisinde Mustafa Karakuş 60 kiloda Türkiye ikincisi olarak madalya aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, 3 sporcu ile katılım sağladıkları şampiyonadan madalyalarla dönüldüğünü ifade etti. Bağcı, "Judo sporuna ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle görme engelli gençlerimizin spor olan ilgisi ve elde ettikleri başarılar hepimizi mutlu ediyor. İstenildiğinde engelli bile olsanız başarıyı yakalamanın çok kolay olduğunu azimli çalışmalarını başarıya madalyaya dönüştüren sporcularımız bir kez daha göstermiştir. Ben görme engelli sporcularımızın başarılarının diğer sporculara ve özellikle de engelli gençlerimize örnek olacağı umudundayım. Müsabakalara katılarak, bir Türkiye birinciliği ve iki tane Türkiye ikinciliği elde ederek madalya alan görme engelli sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görme Engelli Judocular Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement