Görme Engellilerden Futsal Maçı - Son Dakika
Yerel

Görme Engellilerden Futsal Maçı

- Görme engellilerden futsal maçıSAMSUN - Samsun'un Bafra ilçesinde Engelliler Haftası münasebetiyle Gençlik Merkezispor ile Görme Engellilerin maçında ilginç sahneler yaşandı.

15.05.2019 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Görme engellilerden futsal maçı

SAMSUN - Samsun'un Bafra ilçesinde Engelliler Haftası münasebetiyle Gençlik Merkezispor ile Görme Engellilerin maçında ilginç sahneler yaşandı.

Bafra Görme Engelliler Futbol Takımı, Gençlik Merkezispor ile yaptıkları müsabakada zaman zaman zor anlar yaşayan sporcular maçtan büyük keyif aldı. 15 dakikalık 2 devre halinde oynanan müsabakayı Görme Engelliler Takımı 3-1 kazandı.

Maç sonunda konuşan Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, "Engelliler Haftası kapsamında cuma günü başlayan ve bugünde futsal karşılaşmasıyla etkinliklerimiz devam etti. Bu haftadaki asıl amacımız tamamıyla engellilerin tamamen sosyal hayatımızın içerisinde olmaları. Bugün ticarette, siyasette olduğu gibi sosyal ve kültürel alanlarda sportif faaliyetlerde yer almaları anlamında farkındalık oluşturmak ve toplumsal duyarlılığı harekete geçirmek için bir dizi etkinlikler yaptık. İlçemize yapılan bu etkinliklerde duyarlı oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Engelliler Derneği Üyesi Ahmet Özen ise, "Çok güzel maç oldu. Dernek olarak böyle bir etkinlik düzenlediğimiz için başkanımız olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizi teşekkür ediyoruz. Bunun yanında Sosyal Hizmetler Müdürümüze destek olan tün ilçe amirlerine de teşekkür ediyoruz. İnşallah gelecek senelerde daha iyilerini yaparlar" diye konuştu.

Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ise, "Geçen hafta empati kurmak adına goalball maçımız vardı. Bu haftada da Bafra Gençlik Merkezi gençlerimiz olarak engelli kardeşlerimizle empati kurmak adına onları evimizde misafir ettik. Bir futbol müsabakası düzenledik. Tabii ki kazanmak kaybetmek hiç önemli değil arkadaşlar yarım saat içerisinde genç kardeşlerimizin gözleri bağlı bulunduğu zarfında tamamen engelli kardeşlerimizin yerine koyarak görme nimetinin ne kadar büyük bir nimet olduğunu anladılar. Bu vesileyle buraya gelen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Görme Engellilerden Futsal Maçı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görme Engellilerden Futsal Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement