Gto Başkanı Bartık'ın Üye Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Gto Başkanı Bartık'ın Üye Ziyaretleri Sürüyor

Gto Başkanı Bartık\'ın Üye Ziyaretleri Sürüyor

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyyüp Bartık, esnaf ziyaretin de yaptığı açıklamada, "Odanın içinde oturarak sanal sorunlar ile uğraşırsanız hiç biri insan odaklı, üye odaklı çözüme ulaşmaz" dedi.

16.08.2013 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyyüp Bartık, esnaf ziyaretin de yaptığı açıklamada, "Odanın içinde oturarak sanal sorunlar ile uğraşırsanız hiç biri insan odaklı, üye odaklı çözüme ulaşmaz" dedi.

Gaziantep Turistik çarşı esnafından GTO üyesi Mehmet Çevik'i ziyaret eden, GTO Başkanı Bartık, esnaf Çevik ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

GTO Başkanı Bartık, göreve geldikleri günden itibaren üyeleri ziyaret ettiklerini, esnafın sahada olması nedeniyle sorunları daha iyi bildiklerini belirtti. Bartık, daha sonra konuşmasına şöyle devam etti: "Üyelerimizi yerinde ziyaret edip sorunlarını yerinde dinleyip problemlerini öğrenip bunu da Ticaret Odası olarak nasıl çözüm ürete biliriz onun peşindeyiz. Üyeler sahada problemleri kendileri yaşıyor. Yaşanan problemlere ancak sahada öğrenebiliriz. Biz bu nedenden üyelerimizi tek tek dolaşıyoruz. Fırsat bulduğumuz kadar, zaman bulduğumuz kadar sorunları yerinde dinleyeceğiz, problemleri dinleyip onları da en kısa sürede çözüm üreteceğiz. Çünkü sahada ki bilgiler gerçek bilgiler gerçek sorunlar ile karşı karşıyasınız. Odanın içinde oturarak sanal sorunlar ile uğraşırsanız hiç biri insan odaklı üye odaklı çözüme ulaşmaz. Ancak sorunlar yerinde algılanabilir. Biz de bu yüzden dostları ziyaret ediyoruz" şeklinde konuştu.

Esnaf Mehmet Çevik, GTO Başkanı Eyyüp Bartık'ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını belirterek, "Biz 9 yıldır Ticaret Odası üyesiyiz. Üye olarak da ilk defa oda başkanın bir üyesini iş yerine gelip ziyaret etmesi bize onur verdi. Bir başkanın gelip üyelerini iş yerinde ziyaret etmesi aslında zaten esnafın özlediği olaydır. Bizzat sayın başkanımızın gelip bizlerden sorunlarımızı, sıkıntılarımızı ne isteğimiz olduğunu ve beraber el ele ne yapabiliriz diyerekten gelmesi bizim için büyük bir onur kaynağıdır" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gto Başkanı Bartık'ın Üye Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement