Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatcı,
"Çocuklarımıza ve halkımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak için çabalıyoruz" dedi.
Cumara Mahallesi'ndeki park ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Saatcı, sadece yeşillendirmesi kalan parkta fıskiye şelalesi ile dinlenme alanlarının bulunduğunu belirtti.
Çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp halkın hizmetine girmesi için talimat verdiğini vurgulayan Saatcı, şunları söyledi:
"385 metrekarelik yeşil alan bulunan parkın aydınlatma sistemi de bitirildikten sonra modern görünümü ile halka hizmet verecek, biz ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Halkımızın doğal ortamlarda, gidip dinlenebileceği huzurlu ortamlar oluşturmayı hedefledik. Bunu her mahalle ve sokakta yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza ve halkımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak için çabalıyoruz. Gümüşhacıköy Belediyesi olarak düzgün alanlar oluşturmak bizim en temel görevimiz."
Muhabir: Cihan Okur
Yayıncı: Dilek Sezen - AMASYA
Son Dakika › Yerel › Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.