Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı Açıklaması

"2013 yılı belediyemiz için her bakımdan seferberlik yılı olacaktır" dedi.

29.01.2013 17:46

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatcı,

"2013 yılı belediyemiz için her bakımdan seferberlik yılı olacaktır" dedi.

Saatcı, Dede Korkut Parkı Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bu güne kadar yaptığı çalışmaları değerlendirdi.

Gümşhacıköy'de son 4 yılda önemli çalışmalar ve yatırımlara imza attıklarını ifade eden Saatcı, amaçlarının ilçe halkına en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu belirterek, "2013 yılı belediyemiz için her bakımdan seferberlik yılı olacaktır" diye konuştu.

Planlarını ileriye dönük yaptıklarını anlatan Saatcı, amaçlarının halkın hak ettiği daha sağlıklı, huzurlu, kaliteli yaşam koşullarını oluşturmak için oluşturdukları projeleri hayata geçirmek olacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Murat Demirci

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Saatcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement