Gümüşhane'de Kubar Esrar ve Kaçak Sigara Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gümüşhane'de Kubar Esrar ve Kaçak Sigara Yakalandı

Gümüşhane\'de Kubar Esrar ve Kaçak Sigara Yakalandı
01.03.2013 14:39

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı yol kontrolleri sırasında 40 gram kubar esrar ve 600 paket gümrük kaçağı sigara yakaladı.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı yol kontrolleri sırasında 40 gram kubar esrar ve 600 paket gümrük kaçağı sigara yakaladı.

Alınan bilgiye göre geçtiğimiz gece saat 23.00 sıralarında yol kontrolü yapan Jandarma ekipleri durdurdukları otomobilde yaptıkları aramada N.K. isimli şahıs üzerinde 40 gram kubar esrar buldu.

Şüpheli şahıslar ifadelerinin alınmalarının ardından serbest bırakılırken, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikata başlandı.

OTOBÜS BAGAJINDA KAÇAK SİGARA

Jandarma ekipleri, yaptıkları başka bir operasyonda da Gümüşhane Trabzon karayolu Harmancık köyü mevkiinde yapılan yol emniyet ve kontrol uygulamasında K.T firmasına ait yolcu otobüsünün bagaj kısmında yapılan kontrolde yolculardan V.Y isimli şahsa ait bagajda 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Şüpheli V.Y'nin ifadesi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla alınarak, serbest bırakılırken, sigaralara da el konuldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Kubar Esrar ve Kaçak Sigara Yakalandı - Son Dakika


Advertisement