Gümüşhane'de Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane\'de Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane’de 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde tüm partilerin İl Başkanları ile seçim güvenlik toplantısı yapıldı.

27.02.2014 09:29

Gümüşhane'de 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde tüm partilerin İl Başkanları ile seçim güvenlik toplantısı yapıldı.

Vali Dr. Yusuf Mayda başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sait Özdamar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Orhan Mazman, Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Akın Demir, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Rıdvan Taşkın, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İl Başkanı İsmail Kaya, Demokrat Parti Temsilcisi Şerif Akıntürk ve Merkez İlçe Seçim Müdürü Şengül Levent katıldı.

Toplantıda, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümler dahilinde karşılıklı anlayış içerisinde demokratik bir şekilde yapılması, siyasi partilerin özgür ve adil bir ortamda seçimlere katılabilmesi konuları ile parti yetkililerinin talepleri görüşüldü. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement