Gürsu'da 'Sağlıklı Yaşam İçin Spor' Atağı - Son Dakika
Yerel

Gürsu'da 'Sağlıklı Yaşam İçin Spor' Atağı

Gürsu Belediyesi, Gürsu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Gürsu Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa başlattığı ’Sağlıklı Yaşam İçin Spor’ kampanyasına start verildi.

02.10.2014 15:48

Gürsu Belediyesi, Gürsu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Gürsu Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün ortaklaşa başlattığı 'Sağlıklı Yaşam İçin Spor' kampanyasına start verildi.

Gürsu ilçesindeki vatandaşları spora teşvik etmek için ellerinden gelen çabayı sarf eden Gürsu Belediyesi'nin yeni kampanyası 'Sağlıklı Yaşam İçin Spor' oldukça ilgi gördü. Gürsu'da yapılan ve yapımı planlanan spor yatırımlarını anlatan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, "Gürsu olarak genç, dinamik bir nüfusa sahibiz. Nüfus ortalamasına baktığımızda Türkiye'de en genç nüfusa sahip bir ilçeyiz. Bunun yanında nüfusumuz her geçen gün artıyor. Biz, yatırımlarımızı yaparken, ilçemiz halkının sağlığını da düşünüyoruz. Gürsu'da bu kapsamda başlattığımız bu kampanya ile ilçemizde yaşayan her yaş grubundan vatandaşımızın spora ilgisini artırmak istiyoruz. Bu konuya dikkat çekmek için her hafta bir mahallemizde halı saha maçı organize ediyoruz. İlk maçımızı Ağaköy mahallemizde gerçekleştirdik. Bunu istikrarlı olarak devam ettireceğiz" dedi.

Proje ortaklarından Gürsu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz yaptığı açıklamada "Gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü olarak, sportif faaliyetlerin yaygınlaşması, düzenli olarak yapılmasının sağlanması için bilinçlendirme çalışmalarının yürütülmesi için çalışıyoruz. İlçemizde gençlerimiz spora oldukça hevesli. Bizlerde onların daha profesyonel yetişebilmeleri için önünü açıyoruz" diye konuştu.

Gürsu İlçe Sağlık Müdürü Yunuz Arslan ise, "Sağlıklı bir yaşam için düzenli olarak spor yapmamız gerekiyor. Bunu yaparken de bilinçli çalışmanın yürütülmesi şart. Biz de Gerek belediyemizle gerekse gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğümüz ile ortak bir karar aldık. Önceliğimiz halkımızı spora teşvik etmek. Daha sonra da bunu bilinçli olarak, düzenli olarak yapmalarını sağlamak" diye kaydetti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürsu'da 'Sağlıklı Yaşam İçin Spor' Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement