Güvener'den Bayan Futbol Takımına Destek - Son Dakika
Yerel

Güvener'den Bayan Futbol Takımına Destek

Güvener\'den Bayan Futbol Takımına Destek

Hakkarili işadamı Sadrettin Güvener, maddi destek sağladığı Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı'nın yöneticiliğine getirildi.

24.09.2013 17:57

Hakkarili işadamı Sadrettin Güvener, maddi destek sağladığı Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı'nın yöneticiliğine getirildi.

TFF Kadınlar 2. Lig'inde mücadele eden Hakkargücü Bayan Futbol Takımı Başkanı Hüseyin Adıyaman, Teknik Direktör Tahir Temel ve Hakkarili işadamı Sadrettin Güvener, şehir stadyumunda idman yapan takımı bir süre izlediler. Ardından bir açıklama yapan Sadrettin Güvener, öncelikli amaçlarının takımlarını Kadınlar 1. Lig'ine yükseltmek olduğunu belirterek, "Bizler Hakkarigücü Futbol Takımı yöneticileri olarak buradan tüm kamuoyuna seslenmek istiyoruz. Bu yıl iki takım 1. Lig'den çekilecek. Türkiye'de 54 takım içerisinde biz ilk dörde girmiş bir takımız. Bir alt ligden bir takım alınırsa, bizi seçmeleri açısından ricada bulunuyoruz ve hak ettiğimizi düşünüyoruz. Her yıl 1. Lig kapısından geri dönüyoruz. Hakkari halkı bunu beklemekte, bizler bunun peşindeyiz. Tüm kamuoyunun bunu bilmesini istiyoruz. Kızlarımız 6 yıldır çok güzel mücadele verdiler. İlimiz doğunun en ücra köşesinde olmasına rağmen kimsenin bugüne kadar beceremediği başarılar elde etmişlerdir. 1. Lige çıkmak için herkesten destek bekliyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güvener'den Bayan Futbol Takımına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement