Kestel'de tüm pazar alanları kapalı ve modern olacak - Son Dakika
Yerel

Kestel'de tüm pazar alanları kapalı ve modern olacak

Kestel\'de tüm pazar alanları kapalı ve modern olacak

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, kısa bir süre önce hizmete açılan Kestel Kapalı Pazar Alanı'nda, Pazar esnafı ile bir araya geldi.

06.10.2021 13:12  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, kısa bir süre önce hizmete açılan Kestel Kapalı Pazar Alanı'nda, Pazar esnafı ile bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, kısa bir süre önce Ahmet Vefik Paşa Mahallesi'nde hizmete açılan Kestel Kapalı Pazar Alanı'nda, Pazar esnafı ile bir araya geldi. Farklı meslek gruplarıyla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarının yanı sıra esnaf ziyaretleriyle de esnafın taleplerini dinleyen Başkan Tanır'a, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu, AK Parti Kestel İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Tezgahları gezen Tanır, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, yeni hizmete başlayan Pazar alanı hakkındaki memnuniyetlerini sordu.

"İlçemizdeki tüm pazar alanları, kapalı ve modern tesislerde olacak"

Ziyaretin ardından konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, "Kısa bir süre önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Ahmet Vefik Paşa Mahallemizdeki kapalı Pazar alanı ve katlı otoparktayız. Burada esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ediyor, alışveriş yapan hemşehrilerimiz ile sohbet gerçekleştiriyoruz. Pazar hakkında aldığımız tepkiler genel manada güzel ve olumlu. İçerisinde 264 araçlık otopark, zabıta-güvenlik noktası, asansör ve tuvaletlerin bulunduğu 4 katlı bir kompleks. Artık ne esnafımız ne de alışverişe gelen hemşehrilerimiz, zorlu hava şartlarından etkilenmeyecek, otopark sıkıntısı yaşamayacak. Tüm sokak pazarlarının artık bu gibi modern alanlara taşınması gerekiyor. Burası bizim ilçemizdeki üçüncü kapalı Pazar alanı. Cadde üzerinde kurulan yalnızca, bir pazarımız kaldı. O bölgedeki kamulaştırma sorunlarının ortadan kalkmasıyla, Cuma pazarımızı da kapalı Pazar alanına dönüştüreceğiz. Böylelikle ilçemizdeki tüm Pazar alanları, kapalı ve modern tesislerde olacak. " dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kestel'de tüm pazar alanları kapalı ve modern olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement