Diyanet İşleri Başkanlığı "2013 Yılı Hac Organizasyonu" için ön kayıt başvurularının 4 Şubat'ta başlayacağı bildirildi.
Abana İlçe Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2013 yılı hac organizasyonu için ön kayıtların 4 Şubat'ta başlayacağı belirtildi.
Bu yıl hacca gitmek isteyenlerin 15 lira ön kayıt ücretini anlaşmalı bankalardan birine yatırmaları gerektiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Ön kayıt bedelini yatıran vatandaşlar, daha sonra müracaatlarını http://hac.diyanet.gov.tr internet adresinden elektronik ortamda ya da doğrudan müftülüklere yapabilecekler. 2012 yılında hac kurasına katıldığı halde, hacca gidemeyenlerin kayıt yenileme işlemleri Diyanet İşleri Başkanlığınca otomatik olarak yapılacak. Bunun dışında 2012 yılı tercihlerinden, il, ilçe, hac konaklama türleri ve kuraya birlikte gireceği kişilerde değişiklik yapmak isteyenler ile müracaatlarından vazgeçenler, müracaat süresi içerisinde müftülüklere başvurarak gerekli değişiklikleri yapabilecekler."
Muhabir: Semih Yüksel
Yayıncı: Sinan Özmüş - KASTAMONU
Son Dakika › Yerel › Hac Kayıtları 4 Şubat'ta Başlayacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?