Hacettepe Üniversitesi'nin hayata geçirdiği projeyle, üniversitenin yönetim kurulu ve senato toplantıları Hacettepe İnternet TV'den naklen yayımlanacak.
Hacettepe Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim ve senato toplantılarını herkesin izlemesine fırsat veren bir girişimi uygulamaya geçirdiklerini belirtti. Bu eksende çarşamba yapılacak Yönetim Kurulu toplantısı ve daha sonra yapılacak olan senato toplantısının Hacettepe İnternet TV'den canlı yayımlanacağını vurgulayan Prof. Dr. Tuncer, şunları kaydetti:
"Şeffaf bir yönetim anlayışını benimsedik. Denetlenebilirlikten korkmamak lazım. Hesap verebilirlik önemli. Göreve başladığım günden beri bu konuda çok duyarlıyız. Benim hakkımda bir dilekçe gelse kendi hakkımda soruşturma açarım. Yanlış yapmamış herkesin destekçisiyim."
- ANKARA
Son Dakika › Yerel › Hacettepe Üniversitesi'nde Toplantılar Naklen Yayımlanacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.