Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan'dan, Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan'dan, Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan\'dan, Başkan Gümrükçüoğlu\'na Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Başkanı Mahmut Arslan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

21.01.2014 10:59

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Başkanı Mahmut Arslan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Özel bir ziyaret için şehre gelen Arslan, Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, Hizmet- İş Sendikası Trabzon Şubesi Başkanı İhsan Bülbül ve Hizmet-İş Rize Şubesi Başkanı Mehmet Alaca ile birlikte Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Yeni dönemle birlikte Trabzon olarak geçmişte kaybedilenlerin telafi edildiğini belirten Arslan, "2009 döneminde çok sıkıntı çektik. Hem sendikamız çalışanları hem de Trabzon çok şey kaybetti. Bunun için son 5 yıllık dönemde geçmişte kaybettiğimiz ne varsa hem telafi ettik hem de üzerine yeni şeyler koyduk. Bunu hem şehir başardı hem bizler başardık. Sendikamız adına bu hassas yaklaşımınız için gerçekten sizi tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. İşin başına geldiğiniz ilk andan itibaren kararlı tutumunuz sayesinde yaşanan sorunların üstesinden geldik" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu ise, "İfade etmek isterim ki en başta sizler olmak üzere memleketin birliği bütünlüğü 76 milyon insanımızın kucaklanması adına Hak-İş'in tüm yönetimine ve ilimizde görevli olan temsilcilerinize şükranlarımı sunarım. Ayrıca burada sizleri temsil eden arkadaşlarımızdan memnuniyetimizi belirtmek isterim. Buradaki arkadaşlarımız, sizleri, milletimizi ve çalışanları en iyi şekilde temsil ediyorlar. Allah sizlerden razı olsun. Varlığınız vatan birliği, hizmet birliği için büyük bir ehemmiyet arz ediyor. Bundan sonra da çalışmalarınızın tümünde her zaman yanınızda olduğumuzu ve başarılarınızı her zaman arttırarak devam ettirmenizi ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Gümrükçüoğlu, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan'a kahve takımı hediye etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan'dan, Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement