Hak-İş'ten 'Bayrak' Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Hak-İş'ten 'Bayrak' Açıklaması

Hak-İş\'ten \'Bayrak\' Açıklaması

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir,yaptığı açıklamada, Diyarbakır’ın Lice İlçesinde yaşanan bayrak indirme olayını esefle kınadıklarını söyledi.

11.06.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir,yaptığı açıklamada, Diyarbakır'ın Lice İlçesinde yaşanan bayrak indirme olayını esefle kınadıklarını söyledi.

Açıklamasında vatanın bağımsızlığı, milletin bütünlüğünün sembolü olan ve rengini de şehitlerimizin asil kanından alan Türk Bayrağımızı indirmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, "Şehitlerimiz bu vatan için bu bayrak için canlarını seve seve feda etmişlerdir. Bu yaşanan son olayda üç beş çapulcu, insanlıktan dersini almamış adiler bayrağımıza el uzatmışlardır. Vatanını seven milleti için canını seve seve verecek insanlarında bir sabrı vardır. Kirli emellerle bu sabır taşını kırmaya çalışıyorlar. Dış güçlerin bu oyununa artık birilerinin son vermesi lazımdır. Cahil insanlar devletimiz tarafından aydınlatılmalı, Bu milletin Türküyle, Kürdüyle, Cerkeziyle, Alevisiyle ve Sünnisiyle bir bayrak altında asırlardır tek millet olduğu da unutulmamalıdır. Bizler de canımızı ve kanımızı yeri ve zamanı geldiğinde hiç gözümüzü kırpmadan severek vermeye hazırız. Haddini bilmeyen hadsizlerin de o elleri elbet bir gün kırılacaktır" dedi.

Özdemir, açıklamasında Hak-İş Konfederasyonuna bağlı tüm üyelerini ve Kayserili hemşehrilerini evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hak-İş'ten 'Bayrak' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement