Halı Sahadan İnter'e - Son Dakika
Yerel

Halı Sahadan İnter'e

Halı Sahadan İnter\'e

Aydınlı Abdurrahman Efe'ye, babası ile birlikte gittiği halı saha maçlarıyla başladığı futbol yaşantısında İnter'in yolu göründü.9 yaşındaki Aydınlı minik futbolcu bir alışveriş merkezleri tarafından düzenlenen organizasyonun Aydın'da 400 minik...

02.04.2012 10:41

Aydınlı Abdurrahman Efe'ye, babası ile birlikte gittiği halı saha maçlarıyla başladığı futbol yaşantısında İnter'in yolu göründü.

9 yaşındaki Aydınlı minik futbolcu bir alışveriş merkezleri tarafından düzenlenen organizasyonun Aydın'da 400 minik futbolcunun katıldığı elemede gösterdiği performansla dikkat çekti ve İstanbul'daki elemelere davet edildi.

Türkiye genelinde 7 bin kişinin katıldığı seçmelerde ilk 10'a girme başarısı gösteren Abdurrahman Efe, İstanbul'da Luis Figo ve Edgar Davids'in katıldığı gösteri maçında attığı 3 gol ve 2 asistle yıldızlaşan isim oldu.

HALI SAHADA BAŞLADI

Babası Ümit Efe'nin her hafta katıldığı halı maçlarına giderek futbola hayran olan Abdurrahman kısa bir süre sonra babası ile birlikte futbol oynamaya başladı. Oğlunun yeteneğini keşfeden Ümit Efe oğlunu önce Aydınspor 1923'ün alt yapısına götürdü. Henüz küçük ve zayıf olduğu gerekçesi ile Aydınspor'un kapısından döndü. Aydın'da özellikle minik futbolculara olan ilgisiyle tanınan İbrahim Gülümser'in kurduğu Genç Efespor'a giden baba oğul bu kulübe kabul edildi.

İbrahim Gülümser Genç Efespor'da dikkat çeken Abdurrahman kendinden büyük takım arkadaşları arasında kendisine fırsat yaratarak bir anda takımın en sevilen ismi oldu. Takım arkadaşları Beşiktaşlılığı ile tanıdığı Abdurrahman'ı Beşiktaşlı futbolcu Querasma'nın lakabı olan 'Q7' diye çağırmaya başladı.

Forum Aydın'ın İnter'in yaz kampı için seçme yapacağını duyan Abdurrahman'ın antrenörü İbrahim Gülümser yıldız adayı futbolcusunu baba Ümit Efe ile birlikte seçmelere götürdü. Abdurrahman Efe seçmelerin ardından dünyada efsane futbolcular arasında gösterilen Luis Figo ve Edgar Davids'in yanında buldu.

HEDEFİ BEŞİKTAŞ

Önümüzdeki yaz İnter'in yaz kampına katılacak Abdurrahman hedefinin Beşiktaş forması giymek olduğunu söyledi. Küçük yaşta dünyanın en büyük kulüplerinden biri tarafından aldığı davetin kendisini şımartmayacağını büyük bir olgunlukla söyleyen Efe, "Ben futbolcu olursam sadece Beşiktaş'ta oynamak isterim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halı Sahadan İnter'e - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement