Halk Bankası Havza Şubesi'ne Mavi Yıldız - Son Dakika
Yerel

Halk Bankası Havza Şubesi'ne Mavi Yıldız

Halk Bankası Havza Şubesi\'ne Mavi Yıldız

Kurum içi yapılan yıllık performans ve müşteri memnuniyeti denetimleri sonucu Havza Şubesi "Mavi Yıldız" ile ödüllendirildi.

13.06.2013 17:56

Türkiye Halk Bankası A.Ş'de, kurum içi yapılan yıllık performans ve müşteri memnuniyeti denetimleri sonucu Havza Şubesi "Mavi Yıldız" ile ödüllendirildi.

Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu, Halkbank Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Mavi Yıldız belgesi almaya hak kazanan Havza Şubesi için düzenlenen törende,  çeşitli kriz dönemleri yaşanırken Halk Bankası'nın halka karşı olan borcunu hiç bir zaman unutmadığını belirtti.

Süleymanoğlu, "Bizler kriz dönemlerinde memurumuza, işçimize, esnafımıza ve sanayicimize güvendik. Bu güvenin karşılığını ise bankamız büyüme ile aldı. Büyüme kadar kaliteli büyümede önemli. Biz şubelerimizi denetliyoruz fakat en büyük denetleyiciler müşterilerimizdir" dedi.

Konuşmaların ardından Mavi Yıldız sertifikası Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Halk Bankası Genel Müdür Yardımcıları Selahattin Süleymanoğlu tarafından banka şubesine asıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halk Bankası Havza Şubesi'ne Mavi Yıldız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement