Hamarat, Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Hamarat, Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

Hamarat, Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye'nin Tekkiraz beldesinde huzurevinin açılış kurdelesini dualarla kesti, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.

10.08.2013 13:29

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye'nin Tekkiraz beldesinde huzurevinin açılış kurdelesini dualarla kesti, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.

Tekkiraz Belediyesi'nin ve iş damlarının katkılarıyla beldeye kazandırılan Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi Tekkiraz Belediyesi ek binasının açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi Müdürü Umut Bayram, Yenikent Belediye Başkanı Hasan Hamarat, Tekkiraz ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Şenol Ateş, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, huzurevinin Tekkiraz'a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Tekkiraz'da elimizden geldiğince güzel hizmetler yapmaya çalıştık bölgede ihtiyacını duyduğumuz huzurevini de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ordu Ahmet Cemal Mağden huzurevinin ek binası olarak hizmet veren huzurevini büyüterek bağımsız bir huzurevi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bunun çalışmalarına da başladık" diye konuştu.

Yılmaz'dan sonra söz alan Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, "Başkan Necdet Yılmaz göreve yeni başlamış bir başkan gibi heyecanlı ve istekli. beldeye böyle bir hizmet kazandırmasından dolayı kendisini kutluyorum, bizler kendimizi forvet oyuncusu gibi görüyoruz bizlere gol pası verildiği müddetçe hizmet gollerimizi atarız. Hizmetlerin ekip çalışmasıyla hayata geçirilir. Tek başına başarı mümkün değil birlikte olursak başaramayacağımız zorluk kalmaz" dedi.

Konuşmaların ardından huzurevinin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nin ek binası olarak hizmet veren huzurevinde 25 kişinin barındığı ve 13 kişinin de istihdam edildiği öğrenildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hamarat, Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement